Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ nafpaktianews.gr

Η ιστορική ομάδα του Ακράτητου Δάφνης δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΝΑ από την επόμενη αγωνιστική. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μητσόπουλο μας ενημέρωσε πως  σήμερα μετά από την συνάντηση που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο με τους παίκτες πήραν αυτή την απόφαση. Ο Πρόεδρος της ομάδας οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  ήταν ενοχλημένοι από  την προσπάθεια κάποιον παραγόντων της Ναυπακτίας που προσπάθησαν εκμεταλλευόμενοι την κακή πορεία του Ακράτητου στο Πρωτάθλημα να πάρουν στην ομάδα τους βασικούς παίκτες της ομάδας. Ο λόγος δεν είναι οικονομικόςη διοίκηση ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι τέλους βρίσκοντας του πόρους που χρειάζονταν.
 Τις επόμενες ώρες θα αποσταλεί και το σχετικό έγγραφο στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτ/νιας.
ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ:  ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΩΝ ΑΝΟΔΩΝ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ  ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. 

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛ. "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" (ΔΑΦΝΗ, 15-1-2012, Κέντρο Σπ. Μεντζά)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΦΝΗΣ ‘Η ΠΡΟΟΔΟΣ’ Προσκαλεί όλους τους συγχωριανούς και φίλους της Δάφνης, στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11.30π.μ. στο κέντρο του Σπ. Μεντζά στην Άνω Δάφνη. 'Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, εκτός απο την ανταλλαγή ευχών για ένα νέο έτος γεμάτο Υγεία και πολλα Χαμόγελα, θα υπάρξουν και δύο τυχεροί, οι οποίοι κερδίζοντας το τυχερό φλουρί, θα πάρουν απο ένα αναμνηστικό δώρο, προσφορά του Συλλόγου.