Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Άκρως ενδιαφέροντα, αξίζουν την προσοχή μας τα γραφόμενα από την Μαρία Τσιμπογιάννη:

Μια, μικρή, προσωπική παράκληση προς όλους τους φίλους κ συγχωριανούς της ομάδας μας...
Στο άμεσο μέλλον θα χρειαστούμε την εθελοντική βοήθεια σας για κάποιες εργασίες που αφορούν το κτήριο όπου στεγάζεται το Λαογραφικό μας Μουσείο. Εκεί όπου στεγάζατε ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας των προγόνων μας...
Όσα φθείρει ο χρόνος, οφείλουμε να τα διατηρούμε όσο καλύτερα μπορούμε, με σεβασμό κ αγάπη...
Ο Σύλλογός μας μπορεί, εν μέρη, να καλύψει τα έξοδα των υλικών που θα χρειαστούν για την διατήρηση των προβλημάτων που έχουν προκύψει, όσον αφορά την υγρασία που καταστρέφει τους τοίχους του Μουσείου...αλλά θα χρειαστεί να υπάρξουν κ εθελοντές με γνώση κ εθελοντική διάθεση, για να διατηρηθεί μόνιμα κ διαχρονικά το κόσμημα του χωριού μας...
Όσοι επιθυμείτε να βοηθήστε, παρακαλώ σχολιάστε εδώ ή στείλτε μου μήνυμα αφήνοντας το τηλέφωνό σας,για περισσότερες λεπτομέρειες. 

Επίσης,για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν πιο ενεργά, στα όσα αφορούν το χωριό μας (αφού ο Δήμος-κ κατά επέκταση το κράτος- αδρανεί...), ο Σύλλογος μας προγραμματίζει τις καθορισμένες του εκλογές.
Οι εκλογές αυτές αφορούν ΟΛΟΥΣ όσους είναι ήδη μέλη αλλά κ ΟΛΟΥΣ όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη άμεσα.
(Η Δάφνη,κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, θα είναι -ΜΙΑ-... Κάποιοι έτυχε να διαμένουν... 'Κάτω'... κ κάποιο άλλοι... 'Άνω'... Ε,και?...)
Στο χέρι μας είναι να πραγματοποιήσουμε, αξιόλογα κ με αξιοπρέπεια, όσα δεν έχουν καταφέρει τόσοι κ τόσοι 'πολιτικοί'..
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...