Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

"ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ" ΔΑΦΝΗ 26/12/2012 ΩΡΑ 19,00



ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012
στις 19:00μμ

Στο Κέντρο Σπ.Μεντζά στην Άνω Δάφνη Ναυπάκτου 
Είσοδος Ελεύθερη

Ημέρες γιορτής για όλα τα σπιτικά...Όπου οι οικογένειες βρίσκουν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν όλοι μαζί για να ανταλλάξουν δώρα και ευχές.
Κάθε πέρισυ και καλύτερα, θα'λεγε κανείς, με τα όσα μας συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες και δυστυχώς η εορταστική διάθεση είναι σχεδόν ανύπαρκτη... Παρ'όλα αυτά,τα περισσότερα ήθη και έθιμα του λαού μας, έχ

ουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου κι αυτό χάρη σε όσους ακόμη πιστεύουν ότι οφείλουμε, ως λαός,να διατηρούμε τις παραδόσεις μας, έτσι ώστε να παραμείνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας μας...
Ένας απο τους στόχους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Δάφνης 'Η ΠΡΟΟΔΟΣ', είναι η αναβίωση παλιών,σχεδόν ξεχασμένων, εθίμων. Μια απο αυτές... και η προετοιμασία της τσιγαρίδας! 
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα μέλη του Συλλόγου, θα ετοιμάσουν για εσάς την παραδοσιακή πολυθερμιδική τσιγαρίδα! Και φυσικά δεν θα λείπει, μεταξύ άλλων, κι ο παραδοσιακός ζεστός τραχανάς!!!
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι της Δάφνης να παρευρεθούν στην εκδήλωση, όπου θα ακολουθήσει γλέντι με μουσική, φαγητό, άφθονο κρασί κ τσιπουράκι!!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρξουν και πολλά δώρα, τα οποία έχουν ετοιμάσει με μεράκι οι κυρίες του Συλλόγου!!!
Το Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Δάφνης 'Η ΠΡΟΟΔΟΣ', σας εύχεται ολόψυχα Καλές Γιορτές!!!