Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

"ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ" ΚΥΡΙΑΚΗ 26/8/2012 ΣΤΙΣ 20.00


      Με αφορμή το τέλος του καλοκαιριού αλλά και την καλή διάθεση όλων να μην αφήσουμε το πέρασμα των θερινών ημερών να μας καταβάλλει, εν όψη ενός 'δύσκολου' χειμώνα, προσκαλούμε όλους τους συγχωριανούς και φίλους της Δάφνης να
 ετοιμάσουν το καλάθι τους με τα μεζεδάκια και ποτά τους και να έρθουν με την παρέα τους να περάσουμε, για άλλη μια φορά, μια όμορφη παρεϊστικη βραδιά σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του χωριού μας, το Ρέμα!!! Ένας χώρος ο οποίος προσφέρεται για μικρές συγκεντρώσεις, όπου ο καθένας να μπορεί να απολαύσει τις ομορφιές της φύσης, με την παρέα του. Για τους πιο μερακλήδες ...ευπρόσδεκτες είναι και οι ψησταριές σας!!! (τραπέζια και καρέκλες θα υπάρχουν στον χώρο)


 Με τιμή το ΔΣ Συλλόγου Δάφνης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ"

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ BMX FESTIVAL NAFPAKTOS 2012





Συγχαρητήρια στον Λευτέρη που έχει και άλλα ταλέντα εκτός της υποκριτικής. Λευτέρη πάντα νίκες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΔΑΦΝΗΣ 2012"













ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΦΝΗΣ 
‘Η ΠΡΟΟΔΟΣ’ 
‘Αντάμωμα 2012’

Το ΔΣ του Συλλόγου μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόψυχα όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής. Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι, λόγω υποχρεώσεων, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο ετήσιο Αντάμωμα μας... Τους ευχαριστούμε όλους και αναγνωρίζουμε την αγάπη και την στήριξή τους!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Φωτογραφίες: Τσιμπογιάννη Μ.